Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

pon uto str štv pia sob ned
1
4
5
7
25
26
27
28
31

EXO hosting

TOPlist

Úspech dievčat na M-SR v plážovom volejbale

Prvý deň bojovali všetky dievčatá o postup do semifinále, ktoré sa konalo ďalší deň majstrovstiev. Po dvoch prehrách jednotlivé dvojice vypadli až napokon ostali štyri postupujúce do semifinále. Tam sa podarilo prebojovať dvom družstvám z Nového Mesta: Erika Rešutíková - Monika Vojtechová a Kluadia Lacková - Lucia Šimovcová. V semifinále po jednoznačnej výhre 2:0 nad zvolenskými dievčatami sa Rešutíková s Vojtechovou dostali do záverečného finále a medailu už mali istú. Po prehre druhého družstva z Nového Mesta nad košickými víťazkami museli o medailu ešte zabojovať vo štvrťfinále s domácimi dievčatami. 
Konečne umiestnené bolo nečakaným prekvapením, keď si novomestské družstvá priniesli z M-SR v plážovom volejbale 2. miesto (Rešutíkova - Vojtechová) a 3. miesto (Lacková - Šimovcová) Medailovú žatvu umocnila Veronika Richweissová, ktorá v kategórii U20 so svojou partnerkou z UKF Nitra Dominikou Vernerovou vybojovali taktiež 2.miesto !

 

Blahoželáme a ďakujeme za reprezentáciu !!!!

 

Peter Riecky