Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

pon uto str štv pia sob ned
1
4
5
7
25
26
27
28
31

EXO hosting

TOPlist

Klubový deň VK 2016

V sobotu 18. júna 2016 sa na pieskových kurtoch pláže Perla na Zelenej vode uskutočnil 1.ročník Klubový deň Volejbalového klubu Nové Mesto nad Váhom. Vedenie VK sa rozhodlo zorganizovať túto akciu s cieľom oficiálne ukončiť športovú sezónu 2015/2016, ale predovšetkým utužiť vzťahy s hráčkami, hráčmi a hlavne s rodičmi, zabaviť sa a prežiť pekný deň.

Predpoveď počasia sa už v týždni ukazovala optimistická, čo sa aj potvrdilo a počasie bolo krásne. Začali sme ráno o 9:00, kedy sa pomaly začali zbiehať hráči a rodičia. K dispozícií sme mali obidva pieskové kurty, na ktorých neúnavne športovali hlavne deti, ale pridali sa aj rodičia a naši hráči s hráčkami.
O hudbu sa postaral Martin Valo, ktorý má veľký podiel na skvelej atmosfére, ktorá na akcií panovala. Patrí mu za to naša veľká vďaka.
O pitný režim sa starali členovia Správnej rady VK, ktorí mali plné ruky práce uhasiť veľký smäd športovcov a návštevníkov. Taktiež sa postarali aj o stravu účastníkov akcie a uvarili guláš, ale aj rôzne iné skvelé pochutiny, ako mastené chleby s cibuľou, či utopence a nakladaný hermelín. Skvelé maminky priniesli napečené koláče, po ktorých sa tiež rýchlo “zaprášilo“.
Našli sa aj rybári na čele s Jurom Šujanom, ktorí sa venovali svojej vášni a chytili aj docela slušné úlovky.
Poslední nadšenci opustili kurty až po 21:00 a to len z dôvodu, že slnko už zapadlo a nebolo poriadne vidieť na loptu. wink 

Myslím, že akcia do bodky splnila svoj účel, všetko sa zjedlo a vypilo, kto chcel si zašportoval, ale čo je najdôležitejšie, že ľudia odchádzali spokojní.

Budúci rok sa tešíme na Klubový deň VK 2017.

vedenie VK