Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

EXO hosting

TOPlist

Pezinok CUP 2018 s výborným výsledkom starších žiačok

Počas dvoch jarmočných dní, ktorý prebiehal v našom meste tento víkend, sa naše staršie žiačky, aj na úkor neúčasti na jarmoku, zúčastnili turnaja v Pezinku. Po letnej príprave to bola prvá herná previerka pre všetky dievčatá. Na turnaji štartovalo až 16 družstiev a turnaj sa hral počas dvoch dní v 4 halách v Pezinku. Očakávania pred turnajom boli také, aby si všetky dievčatá z chuti zahrali a nabrali skúsenosti do blížiacej sa súťaže starších žiačok. Toto všetko turnaj v Pezinku určite splnil.

 

SOBOTA 15.9. 2018

V sobotu na nás čakala základná skupina, v ktorej sme sa predstavili postupne proti družstvám COP Nitra, Bíliková Bratislava „A“ a IMA Bratislava. Vstup do turnaja sme zvládli výborne keď sme nedovolili súperkám z Nitry uhrať žiadny set a zvíťazili sme 2:0. Po tomto zápase však nasledovala prehra s „Bíličkou“, kde bol vidieť výkonnostný rozdiel, avšak nemožno dievčatám uprieť bojovnosť. V poslednom skupinovom zápase sme opäť ťahali za kratší koniec a po prehre 2:0 s IMA Bratislava sme skončili na treťom mieste v skupine. V osemfinále sme tak nastúpili proti druhému družstvu z inej skupiny Slávia Bratislava „B“. V tomto zápase sme bojovali o postup medzi osem najlepších družstiev čo sa podarilo a po dobrej kolektívnej hre sme zvíťazili 2:0 a tešili sa tak z postupu do štvrťfinále.

 

NEDEĽA 16.9.2018

V nedeľnom štvrťfinále sme nastúpili proti Vivusu Bratislava. Na parametrovejšie dievčatá sme nemali a podľahli sme súperkám z Bratislavy 2:0. Nasledoval tak zápas, v ktorom sme bojovali o to, či budeme hrať posledný zápas o 5. alebo 7. miesto. V tomto zápase sme sa opäť stretli s IMOU Bratislava. Pozitívne v tomto zápase bolo, že dievčatá nastúpili namotivované vrátiť dievčatám z IMA Bratislava prehru zo skupiny. To sa aj podarilo a zvíťazili sme 2:1. To znamenalo, že v poslednom zápase sme hrali o konečné piate miesto. V ňom sme nestačili na skúsené družstvo Slávia Bratislava, avšak aj keď sme prehrali 2:0 paradoxne v tomto zápase dievčatá predviedli najlepší výkon. Na turnaji sme tak skončili na konečnom výbornom 6. mieste za čo dievčatám GRATULUJEM. 

Veríme, že aj tento výsledok bude dievčatá motivovať k zlepšovaniu sa.

 

Najbližšie družstvo žiačok čaká už v túto nedeľu 23.9. turnaj doma v novomestskej športovej hale. Všetci ste srdečne pozvaní. ?  

Na záver patrí veľká vďaka organizátorom turnaja Pezinok CUP 2018, ktorý sa postarali o príjemné priateľské prostredie, výbornú organizáciu a o to, aby sme si otestovali svoje volejbalové zručnosti.

 

David Svitač