Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
15
16
17
18
19
22
23
24
25
26
29
30

EXO hosting

TOPlist

Juniorky VK podporili dobročinnú akciu

Dňa 5.9.2015, pri príležitosti dňa Ústavy, sa uskutočnil 6.ročník bežeckého preteku "Kopaničiarska 10-tka" o pohár primátora mesta Myjava. Táto akcia mala dobročinný význam na podporu občianskeho združenia Deťom z lásky. Čo znamená, že išlo o adresnú pomoc onkologicky chorým deťom.

Pretek bol rozdelený na tri trate a niekoľko kategórií. Prvá trať bola určená pre mužov s dĺžkou 10 kilometrov a druhá trať bola určená pre ženy s dĺžkou 6,6 kilometra. V tretej kategórií, nazvanej aj „BUĎ FIT beh“, určenej pre ženy aj mužov, sa zúčastnili aj volejbalistky VK Nové Mesto nad Váhom. Išlo o trať s dĺžkou 3,3 kilometra. Aj keď nie na prvých priečkach, do cieľa úspešne dobehli všetky dievčatá.

Domov si okrem športového zážitku a novej skúsenosti priniesli aj ceny z tomboly. Koniec koncov, ako sa hovorí, nie je dôležité vyhrať, ale zúčastniť sa. V mene všetkých dievčat môžem povedať, že sme radi pomohli dobrej veci a aktívne strávili náš voľný víkend.