Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

pon uto str štv pia sob ned
1
4
5
7
25
26
27
28
31

EXO hosting

TOPlist

Muži "A" - 4.kolo v Komjaticách

 

1.zápas:

ŠK Komjatice - VK Nové Mesto nad Váhom "A"
1 : 3
28 : 30
19 : 25
25 : 21
26 : 28

 

 

Prvý zápas v telocvični v Komjaticiach sme nezačali vôbec dobre. V prvom sete chalani vôbec nezvládli plniť taktické pokyny a keď sa k tomu pridalo zopár nevynútených chýb, kvôli nízkemu stropu, set sme zbytočne zdramatizovali. V druhom sme, práve naopak, taktický pokyn, zameraný na naše podanie zvládli na 100% a set s prehľadom vyhrali. Tretí set bojovní domáci hráči vychytali veľké množstvo lôpt a set vyhrali. V štvrtom sete sme hrali celkom dobre, síce vlastnými chybami sme set zbytočne zdramatizovali, ale koncovku sme uhrali a celý zápas vyhrali.
 

2.zápas:

ŠK Komjatice - VK Nové Mesto nad Váhom "A"
3 : 2
10 : 25
25 : 17
23 : 25
25 : 21
15 : 13

 

 

Druhý zápas sme začali vynikajúco a hlavne vďaka servisu Martina Makovca, ktorý dal 6 es, sme ho s prehľadom vyhrali. Chalanov som  po tomto sete upozorňoval, že to nebude vôbec jednoduché a moje slova sa aj potvrdili. Domáci neustále bojovali a v niektorých momentoch mali aj kopec športového šťastia a víťazstvo v zápase si zaslúžili. My sme v dôležitých momentoch sklamali v útoku a hlavne stredom siete nám to nešlo v obidvoch zápasoch.

Martin Minárik
tréner