Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
15
16
17
18
19
22
23
24
25
26
29
30

EXO hosting

TOPlist

Dievčatá v sezóne 2015-2016

Do sezóny 2015-2016 sme v kategórii dievčat najskôr prihlásili družstvá kadetiek a junioriek, neskôr bol záujem zo strany VK Nové Mesto nad Váhom prihlásiť aj družstvo starších žiačok. Cieľ sa nám nepodaril naplniť, keďže sme zo strany "novovzniknutého MVK" a SVF nekorektným spôsobom prišli o mladšie vekové kategórie. Doposiaľ žiadame zo strany SVF o spravodlivé prešetrenie vzniknutej situácie a preto až do doručenia výsledku šetrenia Dozornej rady SVF alebo do ukončenia prípadného súdneho sporu sa nebudeme k prestupu hráčok vyjadrovať. 

Výsledkom je prihlásenie súťaže 1.ligy junioriek oblasti západ, v ktorej je celkovo desať družstiev a najlepšie 4 sa zúčastnia finálového turnaja M-SR junioriek v Bratislave v máji 2016, ktorého organizátorom je klub Vivus Bratislava (zároveň má istú účasť na finálovom turnaji). Súťaž hráme dvojkolovo DOMA-VONKU, každý s každým. Pred sezónou nás posilnili Natália Blizmanová zo Žiliny a Sima Kubišová z VKM Piešťany. V 1.lige junioriek nie je pre nás ľahký súper, preto je našim cieľom hrať dôstojný volejbal a popasovať sa o stred tabuľky. 

 

V mladších kategóriách po športovej príprave pre najmenších sme začali náborom dievčat pod vedením trénerov Lenka Dovalová, Vladimír Doval. Zázemie nám vytvorila ZŠ Kpt. Nálepku v spolupráci s CVČ Štúrova, kde dievčatá získavajú svoje prvé volejbalové skúsenosti vo veku 9–12 rokov. Staršie hráčky po juniorskom veku sme uvoľnili na hosťovanie do ženských klubov ako MSKO Trenčín, HIT Trnava, Slávia UK, UKF Nitra,...

 

Ciele do budúcej sezóny v dievčenskej zložke:

1) Spravodlivo uzavrieť tému prestupu hráčok do MVK

2) Postupne vytvoriť mladšie vekové kategórie (MIDI, žiačky,...)

3) Prihlásenie družstva 1.ligy žien

 

Ing. Juraj Šujan, šéftréner VK