Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

EXO hosting

TOPlist

Denný tréningový tábor dopadol na výbornú

Náš volejbalový klub sa rozhodol počas tohto leta zorganizovať týždenné sústredenie určené pre mladých volejbalistov a volejbalistky. Pôvodne sme mali kemp absolvovať v Českom Třinci, avšak s ohľadom na výskyt koronavírusu sme zvolili domáce prostredie, ktoré nám poskytlo skvelé zázemie.
 

Denný tábor odštartovalo v pondelok 10. augusta spoločne 23 detí, ktoré mala pod dohľadom trojica trénerov (Mgr. Lucia Šujanová, Patrik Rešutík, Mgr. David Svitač). V úvodný deň sme absolvovali  ranný beh na neďalekú Kamennú a v ďalšej časti nasledovali dve tréningové jednotky, ktoré prebiehali v priestoroch športovej haly a priľahlého beach volejbalového ihriska.
 

V utorok sme využili rekreačné stredisko Zelená Voda. Deti spoločne so svojimi trénermi absolvovali ranný tréning a následne si vyskúšali svoju koordináciu na paddleboardoch. Po výdatnom obede bol pre mladých volejbalistov pripravený výdatný tréning zameraný na rozvoj rýchlosti a výbušnosti.
 

Tretí deň sústredenia štartoval opäť na Zelenej Vode a spoločne sa 25 členná posádka VK vybrala na ľahkú turistiku do neďalekého Beckova. Tu sme absolvovali hodinový tréning a následne sa schladili v horúcom počasí zmrzlinou priamo pod Beckovským hradom. Poobede na nás už čakal na Zelenej Vode gril, dobroty od trénerov a celý deň sme ukončili plávaním.
 

Štvrtkový deň sme využili opäť ďalší priestor na trénovanie a tento krát to bola atletická dráha na futbalovom štadióne. Po vysokej skočnosti náročný štvrtkový program pokračoval ďalším tréningom v hale, ktorý bol zameraný na techniku úderov. Od 12:00 už pred športovou halou rozvoniaval guláš, ktorý pripravili osobne tréneri pre všetkých rodičov a našich podporovateľov. Deti si zase zmerali sily na turnaji dvojíc, ktorý napokon vo finálovej skupine "A" ovládli Ester Igazová a Lujza Hrneková a vo finálovej skupine "B" Jamie Hvolka a Peter Stanek.
 

V piatok sme ukončili týždenné sústredenie tréningami v športovej hale a záverečným vyhodnotením. Všetci účastníci kempu dostali tričká a spoločne poďakovali aj firme Kompava, ktorá sa počas celého týždňa starala o náš pitný režim.
 

Denný tábor dopadol naozaj na výbornú a splnil svoj účel. Veľké poďakovanie patrí všetkým trénerom, našim mladým volejbalistom, ale i sponzorom a podporovateľom. ĎAKUJEME!