Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

EXO hosting

TOPlist

Žiaci na turnaji v Nitre

 

V našej skupine sa stretli 3 družstvá: VK Prievidza, VSC Zlín a naš družstvo. V skupine sa hralo na 3 hrané sety. Naše družstvo nastupovalo zväčša v zložení: Muth, Šutovský, Paulech, Stejskal, Ferianec, Watzka (Žinčík, Surovček, Šišovský). V prvom zápase sme nastúpili proti družstvu Prievidze, s ktorým sme vyhrali 2:1 na sety. V ďaľšom zápase sme nastúpili proti družstvu Zlína, s ktorým sme vyhrali 3:0 vďaka obratom v koncovkách setov. Vďaka tomu sme vyhrali našu skupinu a postúpili sme do semifinálových zápasov. Semifinálové zápasy sa hrali na 2 vyhraté sety. Naše družstvo nastúpilo proti domácemu VK Nitra. Družstvo Nitry nevyužilo v zápase svoje výškové parametre a tak sme ich zdolali v pomere 2:0. Vo finálnom zápase sme sa opäť stretli s družstvom Zlína. Zápas bol znovu vyrovnaný, ale aj tak sme ich porazili 2:0, čím sme vyhrali celý turnaj. V drese Novomešťanov sa objavil Myjavský odchovanec Erik Watzka, ktorý bol po celý turnaj oporou tímu.

 

Na odovzdávaní cien sme taktiež dostali ocenenia: za najlepšieho nahrávača turnaja bol vyhlásený Samuel Muth a za najlepšieho blokára Ondrej Ferianec.