Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

EXO hosting

TOPlist

Príprava volejbalistiek pokračovala na Záhorí

V termíne 4.-10. augusta 2014 tu prebiehalo najpočetnejšie stretnutie našich detí. Sústredenia sa zúčastnilo 90 detí a 10 trénerov. Deti boli rozdelelé do viacerých skupín: prípravka - 20 dievčat, tréneri Borsová, Žáková, žiačky, kadetky a juniorky - 25 dievčat, tréneri Riecky, Marušic, Zavarský, chlapci trénerka Šujanová a Ondrášiková, MKSO Trenčín tréneri Mačák a Florek. Akcie sa premiérovo zúčastnili aj 4 dievčatá s trénerkou z Bruntálu (ČR). Zdravotný dozor nad akciou pravidelne vykonáva pani Zvončeková, kvalifikovaná sestra RZP.

 

 

Denný režim pozostával až z 5 tréningov. Už dvanástykrát sme si vybrali túto lokalitu hlavne pre vhodné podmienky na športovanie. Deti absolvovali raňajší beh, ktorý vystriedali tréningy s loptami, prekážková dráha, cvičenia so švihadlami, plážový volejbal, volejbal a kondičné plávanie. Večerné chvíle deti trávili opäť hrami, diskotékou a opekačkou.
Zabezpečenie takejto akcie si vyžiadalo aj zapojenie väčšieho množstva trénerov, ktorým touto cestou ďakujeme za odvedenú prácu.
V ďalšom týždni pokračujeme prípravou v domácom prostredí. Potom bude nasledovať účasť na najkvalitnejšom medzinárodnom turnaji v Primorsku (Bulharsko), kde sa naše dievčatá prvýkrát konfrontujú so silnou ruskou, bulharskou školou. Na tento turnaj vycestujú až 3 naše družstvá. Veríme, že si toto sústredenie užijú a budú úspešne reprezentovať náš klub a mesto Nové Mesto nad Váhom.