Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

EXO hosting

TOPlist

Juniorky a kadetky VK Nové Mesto nad Váhom úspešné na turnaji v Uherskom Hradišti

Naše dievčatá  si zmerali sily s extraligovými družstvami kadetiek a junioriek zo susedného Česka. V tejto konfrontácii obstáli na výbornú a pokračovali v dobrých výkonoch z turnaja v Bulharsku.
Turnaj bol rozdelený do 3 skupín. Naše juniorky v prvom zápase uhrali remízu 1:1 s Kroměrížom a potom 1:1 s Prostějovom. V zápase o 1. miesto sa stretli s Bílovcom. Po výbornom výkone vyhrali 2:0. Na postup do finálovej skupiny potrebovali poraziť Junior Brno. Po výsledku 2:0 postúpili do finálovej skupiny na lepší rozdiel lôpt s Prostějovom.

 

 

Kadetky doplatili na pomalší rozbeh, ale zlepšeným výkonom nakoniec skončili druhé v päťčlennej skupine, čo bol veľký úspech. Toto drustvo bolo tvorené z kadetiek a žiačok, preto postup do skupiny o 4. až 6. miesto bol úspechom. V tejto skupine sme zápasy už skrečovali, nakoľko sa turnaj natiahol do neskorých večerných hodín a žiačky čakal na druhý deň žiacky turnaj v Uhersom Hradišti. Konečné 6. miesto zo 14 účastníkov je však výborným výsledkom.
V prvom finálovom zápase turnaja sa naše dievčatá stretli s družstvom Lanškrouna, ktorému nedali žiadnu šancu avyhrali 2:0. V druhom si taktiež jednoznačne poradili s dievčatami z VA Žilina, ktoré nakoniec skončili na 2. mieste.
Najlepšou hráčkou turnaja bola vyhlásená Erika Rešutíková.