Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

EXO hosting

TOPlist

Muži vyhrali turnaj v Bojkoviciach

 

 

Muži VK Nové Mesto nad Váhom

Na turnaj bolo prihlásenych 8 družstiev, ktoré boli rozdelené do dvoch skupín. My sme sa postupne stretli s Bojkovicami (prehra 0:2), Brezolupy (víťazstvo 2:0) a Zlínskymi juniormi (víťazstvo 2:1). V skupine sme obsadili 2. miesto a postúpili do semifinále.
V semifinále sme si zmerali sily s minuloročným víťazom VK Napajedla. V prvom sete sme hrali výborne a s prehľadom vyhrali 25:14. Druhý set sme začali tiež dobre, ale postupne sme začali robiť množstvo zbytočných chýb a prehrali 14:25. V treťom sete sme ale opäť podali dobrý výkon a s prehľadom vyhrali a postúpili do finále.

 

Finále sme odohrali proti mužstvu z Uherského Hraďišťa a tak ako semifinále sme začali výborne, chalani bojovali a darilo sa nám v obrane aj v útoku. Set sme prehľadom vyhrali 25:12. No tak isto ako v semifinále sme druhý set prespali, súperovi sme zbytočne dovolili sa rozohrať a prehrali sme 25:18. Tajbrejk bol vyrovnaný no postupne sme získali niekoľkobodový nádskok a ten do konca zápasu udržali a vyhrali 15:12 a víťazsto v turnaji bolo naše.

 

Turnaj nám ukazal na čom sa musíme v príprave hlavne zamerať a čo treba zlepšiť. Na turnaji výborne zahrali kapitán Ľubo Ochodnický a Martin Makovec, ku ktorým sa pridal Matej Prüša, ale každý hráč v podstate splnil svoju úlohu.

Zostava: Filip Moravčík, Ľuboš Ochodnický, Martin Makovec, Matej Prüša, Martin Dúcky, Adam Ševcech, Vlado Šišovský.

Zaujímavosťou je, že víťazstvom na tomto starom turnaji (70. ročník) sme vyrovnali historické maximum Starého Města v počte víťazstiev tzn. Nové Mesto nad Váhom vyhralo turnaj už 12 krát.

 

Kapitán Ľubo Ochodnícky preberá cenu

 

Martin Minárik