Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

EXO hosting

TOPlist

Muži absolvovali ďalší turnaj na VKP

Prvý halový turnaj sme absolvovali v hale VKP Bratislava. Turnaja sa zúčastnili štyri družstvá a to: VKP Bratislava, Spartak Komárno, MVK Zvolen a VK Nové Mesto nad Váhom.
Hralo sa systémom každý s každým na tri hrané sety. V prvom zápase sme sa stretli s VKP a prehrali sme 2:1. Všetky tri sety boli úplne vyrovnané, ale zápas sme prehrali jednoznačne na servise, kde sme VKP vôbec nezatlačili a nás súper trápil podaním celý zápas.
Druhý zápas sme hrali s Komárnom, ktoré nastúpilo s niekoľkými hráčmi z extraligy, ale znovu sme prehrali 2:1. V tomto zápase sme nastúpili s juniorskou zostavou a chalani hrali chvíľkami veľmi dobre. Zápas rozhodlo pár chýb v koncovkách setov.
V treťom zápase sme sa stretli so Zvolenom a na turnaji sme hrali asi najlepší volejbal. Opäť sme síce prehrali 2:1, kde znovu rozhodli zbytočné chyby v koncovkách setov, hlavne pokazené podanie a príjem.
Turnaj splnil očakávanie a všetci hráči dostali približne rovnaký priestor na hranie. Celý turnaj odohral výborne Martin Dúcky, ale všetci hráči bojovali a hrali dobre.

 

Zostava: Laco Müller, Dominik Valo, Martin Dúcky, Lukáš Pollák, Martin Makovec, Matej Pruša, Filip Kraisl, Ľuboš Ochodnický, Matúš Konc, Patrik Pokopec, Matej Šimovec.

 

 Muži VK Nové Mesto nad Váhom

 

Martin Minárik