Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

EXO hosting

TOPlist

Muži druhí na turnaji Štít Nového Mesta nad Váhom

Turnaja sa zúčastnili: VK Nové Mesto nad Váhom, VKP Bratislava, VK Skalica, Volleyball-Internat Frankfurt (Nemecko).

Prvý zápas sme odohrali proti nemeckému klubu Volleyball-Internat Frankfurt, ktorého trenérom je syn novomešťanom dobre známeho trénera Petra Kalneho Matúš. Družstvo Frankfurtu, ktoré hrá 2. Bundesligu, tvoria mladí hráči, ktorí ale majú svoju kvalitu. V prvých dvoch setoch sa hral obojstranne výborný volejbal a prehali sme ich v napínavých koncovkách.Tretí set bol z našej strany "slušne povedané" nešťastný! Prehrali sme ho hladko a tak isto aj celý zápas 3:0.

 

 

Druhý zápas sme odohrali proti VKP. Chalani ma prekvapili a po prehranom "nešťastnom" treťom sete proti Frankfurtu znovu hrali dobrý volejbal, a keďže VKP hralo tak isto dobre, bolo so na čo pozerať. Zápas sme nakoniec vyhrali 2:1.

 

 

Útočí ťahúň družstva Martin Dúcky

V treťom stretnutí sme si zmerali sily s VK Skalica. Súper, ktorý pôsobí taktiež v 1. lige, bol papierovo najslabší, ale v prvom sete to tak vôbec nevyzeralo! Po slabom výkone sme set hladko prehrali. V ďaľších dvoch setoch chalani zabrali a po naozaj dobrom výkone vyhrali celý zápas 2:1.
Viac ako výsledok na turnaji ma potešila predvedená hra. Samozrejme stále máme na čom pracovať a zlepšovať sa. Do začiatku sezóny máme ešte pár dní tak uvidíme ako budeme na prvé kolo pripravení.

Konečné poradie na turnaji:
1. Volleyball-Internat Frankfurt
2. VK Nové Mesto nad Váhom
3. VKP Bratislava
4. VK Skalica

 

Muži VK Nové Mesto nad Váhom

 

Martin Minárik