Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

EXO hosting

TOPlist

Starší žiaci priebežne na 1. mieste

Našu novovytvorenú ligu v tomto súťažnom ročníku 2014/2015, ktorá sa hrá turnajovým spôsobom, naše družstvo odštartovalo prvým turnajom v Novom Meste nad Vahom dňa 4.10.2014.

Tak ako kazdý rok čakáme hneď v prvom zápase v akom nasadení príde náš súper, tak aj teraz sme videli všetky družstvá hneď v prvý turnajový deň a mohli zhodnotiť ako sa budú vyvíjať naše šance o postup na M-SR. Keďže oblasť Západ je zložená zo 4 družstiev, čo je príliš málo na získanie platných skúseností hráčov do budúcnosti, je tento turnajový systém lepší, keďže sa v ňom stretnú v jeden deň všetky družstvá. Reálne vidím niektoré tímy ako nenapredujú už len v HČJ je táto súťaž veľmi slabá na prípravu našich chlapcov na M-SR. Využívame preto všetky dostupné možnosti ako zlepšiť túto situáciu a to v rôznych  prípravných zápasoch so staršími dievčatami a na medzinárodných turnajoch.
Naše družstvo je posilnené o skúseného smečiara z Myjavy Erika WATZKA, ktorý sa veľmi dobre začlenil do kolektívu a je vyborným ťahúňom pre mladších hráčov. Už na začiatku sezóny sme so sebavedomím skúsenejšieho tímu dali pocítit aj súperom, že sme momentálne postupujúcim družstvom na M-SR s bodovým ukončením jesennej sezóny v počte 32 bodov  na prvej priečke v tabuľke. Tu sme stratili 2 body za dva sety proti tímu Bilíková Bratislava, ktorá zaostáva za nami o 15 bodov. Výbornú prácu v tíme robia starší hráči ako je Ondrej FERIANEC, Matúš PAVLECH a už spomínaný Erik WATZKA, ktorí majú už absolvované aj reprezentačné zrazy.
Touto cestou by som chcel chlapcom poďakovať za ich veľkú snahu a minimálnu absenciu na tréningoch, čo je viditeľné aj na kvalite v zápasoch. Pokiaľ to bude takto pokračovať máme veľkú šancu pomýšlať na medajlové umiestnenie na M-SR, ktoré sa budú konať 15.-17. mája 2015.

 

PRIEBEŽNÁ TABUĽKA: 1. VK Nové Mesto  (sety 32:4, body )
2. Bíliková                (sety 20:16, body 20)
3. Nitra                     (sety 17:19, body 17)
4. Komárno              (sety 3:33, body 3) Prvý dvaja postupujú z oblasti Západ na M-SR. Podrobnejšie info nájdete na http://www.svfoz.sk/

 

Žiaci VK Nové Mesto nad Váhom

 

Mikuláš Jordanov