Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

EXO hosting

TOPlist

Juniorky - 5.kolo

V 5.kole súťaže sme navštívili súpera z COP Nitra. Do Nitry sme cestovali vo výrazne zmenenej zostave, nakoľko nám kvôli zdravotným problémom chýbala naša jediná nahrávačka. Zápas sme začínali s dvoma náhrami, čo sme však v druhom sete zmenili, pretože nám chýbal útok. V prvom sete sme s Nitrou hrali vyrovnanú hru, čo sa ale nedá povedať o priebehu druhého a tretieho setu, kedy sme si zápas prehrali hlavne svojou nebojovnosťou  a rezignovaným prejavom.

Do druhého zápasu sme vstúpili podobne ako do prvého, vyrovnanou hrou, ku ktorej sa pridala bojovnosť po loptách a úsmev na tvárach. Uvedomili sme si, že bez emócií sa hrať nedá a musíme si to užívať aj v pozmenenej zostave. Bohužiaľ hráčky COP nám svojim kvalitným servisom urobili až príliš bodových šnúr, po ktorých sme nestačili dobehnúť ich náskok. V tomto zápase nás výrazne podržali smečiarky a blokárky, ktoré aj napriek náhre, ktorá nebola ideálna, išli do každej lopty naplno.

Výsledky nájdete na stránke ...

kapitánka Ema Benková