Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
15
16
17
18
19
22
23
24
25
26
29
30

EXO hosting

TOPlist

Výsledky 44.týždeň 2016

1.liga ženy:

ŠK DINAMO Bratislava - VK Nové Mesto nad Váhom   2:3, 2:3

(prehľad všetkých výsledkov)

Slovo kapitánky (Erika Rešutíková):

Dnes sme sa predstavili na palubovke ďalšieho bratislavského družstva, ktoré v doterajšom priebehu súťaže neokúsilo trpkosť prehry. Posledným týždňom sme sa na tento zápas pripravovali a odohrali sme aj dve prípravné stretnutia s COP Nitra. Dnešný dvojzápas bol pre nás dôležitý aj z pohľadu tabuľky a nášho cieľa, zabojovať o popredné priečky.
Chcela by som baby pochváliť za dodržanie taktických pokynov pri podaní a vedení útoku. Dnes sme podali kolektívny výkon, kde všetky hráčky, ktoré dostali šancu, pomohli družstvu k víťazstvám. Môže nás mrzieť, že dobre rozbehnuté 4 sety sme v koncovkách nedotiahli do víťazného konca a tak sme prišli o 2 body. V našej hre bolo okrem vyhratých tiebreakov aj veľa pozitívneho, zlepšili sme príjem podania a s tým súvisiaci útok stredom siete. Na našich nedostatkoch budeme ďalej pracovať.
Najbližšie sa predstavíme na domácej palubovke už túto sobotu 12.11. o 15:00 a 17:00 hodine v Mestskej športovej hale proti družstvu HIT Trnava
.


1.liga muži:

VK Nové Mesto nad Váhom "B" - VK Nové Mesto nad Váhom "A"   0:3, 0:3

(prehľad všetkých výsledkov družstva "A", prehľad všetkých výsledkov družstva "B")


Majstrovstvá SR juniori:

- voľno

(prehľad všetkých výsledkov)


Majstrovstvá SR kadeti:

- voľno

(prehľad všetkých výsledkov)


Majstrovstvá SR starší žiaci:

Volejbal 1970 Púchov - VK Nové Mesto nad Váhom   3:1, 3:0

(prehľad všetkých výsledkov)

Slovo hráča (Samuel Brezovák):

Dnes sme odohrali dvojzápas v Púchove na palubovke družstva Volejbal 1970 Púchov. Naše mladé a neskúsené družstvo bojovalo, ale na favorita skupiny, ktorý doposiaľ vyhral všetky zápasy sme nestačili.
Prvý zápas sme úvodné dva sety súperovi „darovali“ vlastnými chybami. Naša hra bola ustráchaná a hlavne starší chlapci neodviedli svoje maximum. Tretí set sme zvládli vďaka zlepšenej hre na sieti a kvalitnému servisu. Žiaľ na úvod štvrtého setu nám odišiel príjem a skúsený súper tieto chyby využil a dotiahol zápas do víťazného konca.
Druhý zápas prebiehal jednoznačne v réžii domáceho Púchova. Chlapci podali veľmi odovzdaný výkon a zápas sme nezvládli hlavne po psychickej stránke. V druhom a treťom sete dostali príležitosť aj hráči z lavičky, pre ktorých to boli nesmierne cenné skúsenosti.


Majstrovstvá oblasti Západ staršie žiačky (2.tr.) a mladšie žiačky:

- voľno

(prehľad všetkých výsledkov)


Majstrovstvá SR mladšie žiačky MIDI:

VK Nové Mesto nad Váhom - VK Skalica   0:2

VK Nové Mesto nad Váhom - 1.VK Púchov   0:2

VK Nové Mesto nad Váhom - VKM Piešťany   0:2

(prehľad všetkých výsledkov)


Majstrovstvá SR mladší žiaci MIDI:

- voľno

(prehľad všetkých výsledkov)